Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

«Σήμερα, η Cyta προσφέρει το πρώτο παγκύπριο δίκτυο πρόσβασης νέας γενιάς με καλώδια οπτικών ινών, προκαλώντας επανάσταση στο χώρο των ευρυζωνικών υπηρεσιών στον τόπο μας, που δημιουργεί νέα δεδομένα όχι μόνο στην επικοινωνία, αλλά και στη ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας».
Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Κουλία, Ανώτερο Διευθυντή Εμπορικών Υπηρεσίας της Cyta, «ταυτόχρονα, προσφέρει το πιο εξελιγμένο δίκτυο κινητής στην Κύπρο, με κριτήρια την αξιοπιστία, την ποιότητα σήματος, το εύρος κάλυψης και την ταχύτητα μετάδοσης, με στόχο, να πετύχει υπερυψηλές ταχύτητες και νέες καινοτόμες υπηρεσίες, που αυξάνουν την παραγωγικότητα και δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε πρωτοποριακές εφαρμογές». Όπως διευκρινίζει, «σε πρώτη φάση, αναμένεται να διασυνδεθούν περίπου 200.000 υποστατικά, καλύπτοντας στις αστικές περιοχές, εκτός από τους καταναλωτικούς πελάτες, εγκαταστάσεις μεγάλης κοινωνικής και οικονομικής σημασίας, όπως μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, πανεπιστημιακά ιδρύματα, δημόσια κτίρια και κοινωφελή ιδρύματα».
Πότε να αναμένεται ότι οι πρώτες επιχειρήσεις στην Κύπρο θα μπορούν να συνδεθούν με το νέο δίκτυο οπτικών ινών που αποφάσισε να κατασκευάσει η Cyta; Στον σχεδιασμό έχει δοθεί προτεραιότητα για σύνδεση περιοχών με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και πυκνότητα επιχειρήσεων;
Ήδη οι πρώτοι επιχειρηματικοί πελάτες έχουν συνδεθεί σε πιλοτική βάση με το νέο εθνικό δίκτυο πρόσβασης σταθερής επικοινωνίας, που βασίζεται στην αρχιτεκτονική οπτικής ίνας μέχρι τα υποστατικά του πελάτη, γνωστό διεθνώς ως Fiber-To-The-Home (FTTH), απολαμβάνοντας αναβαθμισμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η ανάπτυξη του νέου δικτύου πρόσβασης άρχισε από τις κύριες αστικές περιοχές, όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση επιχειρηματικών και καταναλωτικών πελατών και σταδιακά θα επεκτείνεται να καλύψει περισσότερες περιοχές, σε πανεθνική βάση. Στον προγραμματισμό της ανάπτυξης του δικτύου, κύριο στοιχείο αποτελεί η κάλυψη των σημείων δραστηριοποίησης των επιχειρήσεων, οι οποίες αντιλαμβάνονται πλήρως την ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού και απαιτούν αξιόπιστες υπηρεσίες με πολύ υψηλές ταχύτητες, ώστε να καταστούν πιο ανταγωνιστικές στον τομέα τους.
Αντιλαμβανόμαστε ορθά ότι αυτή η υποδομή, δηλαδή το δίκτυο Fiber, που είναι μια από τις πιο σημαντικές υποδομές τηλεπικοινωνιών είναι ένα μακροχρόνιο έργο με προοπτική δεκαετίας;
Σήμερα, η Cyta προσφέρει το πρώτο παγκύπριο δίκτυο πρόσβασης νέας γενιάς με καλώδια οπτικών ινών, προκαλώντας επανάσταση στον χώρο των ευρυζωνικών υπηρεσιών στον τόπο μας, με κριτήρια την αξιοπιστία, την ποιότητα σήματος, το εύρος κάλυψης και την ταχύτητα μετάδοσης, δημιουργώντας νέα δεδομένα όχι μόνο στην επικοινωνία, αλλά και στην ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας. Με στόχο να προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες και νέες καινοτόμες υπηρεσίες, που αυξάνουν την παραγωγικότητα και δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε πρωτοποριακές εφαρμογές. Tο πανεθνικό δίκτυο FTTH της Cyta θα μπορεί να παρέχει απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο με δυνατότητες συμμετρικής ταχύτητας έως 1 Gigabit ανά δευτερόλεπτο (Gbps), ή και ψηλότερες ταχύτητες ακόμα, αν απαιτείται, για αναβαθμισμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες. 
Σε στενή συνεργασία με τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, η Cyta ξεκινά την εμπορική διάθεση οπτικών ινών σε επιλεγμένες αστικές περιοχές. Στόχος της, η υλοποίηση του νευραλγικού αυτού έργου μέσα στην επόμενη δεκαετία, με χρονοδιάγραμμα που προβλέπει τη μεγαλύτερη κάλυψη στα πρώτα τέσσερα χρόνια, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν τα οφέλη που προκύπτουν το ταχύτερο δυνατό. Πρόκειται, επομένως, για ένα έργο εθνικής σημασίας, μιας και αποτελεί τον καταλύτη για την επίσπευση και την ολοκλήρωση του ψηφιακού μετασχηματισμού, εξασφαλίζοντας καθολική πρόσβαση στην ευρυζωνικότητα υψίρρυθμων ταχυτήτων για όλη την αγορά.
Αναμένεται, σε πρώτη φάση, να διασυνδεθούν περίπου 200 χιλιάδες υποστατικά, καλύπτοντας στις αστικές περιοχές, εκτός από τους καταναλωτικούς πελάτες, εγκαταστάσεις μεγάλης κοινωνικής και οικονομικής σημασίας, όπως μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, πανεπιστημιακά ιδρύματα, δημόσια κτήρια και κοινωφελή ιδρύματα. Το σημαντικό αυτό έργο, με επενδύσεις της τάξης 120 εκατ. ευρώ που καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τη Cyta, καθιστά εφικτή την εμπορική διάθεση πρωτοποριακών προϊόντων νέας γενιάς, όπως των υπηρεσιών νέφους (cloud) και Internet of Things (IoT), δηλαδή του «διαδικτύου των πραγμάτων», σε ένα ευρύ φάσμα δικτυωμένων συσκευών, συστημάτων και αισθητήρων, δημιουργώντας σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στην προσωπική, κοινωνική και οικονομική ζωή, και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. 
Θα αναβαθμιστούν και οι δυνατότητες ψηφιακής πρόσβασης επιχειρήσεων που αναπτύσσονται εκτός αστικών κέντρων και στην ύπαιθρο; 
Οι επιχειρήσεις καλούνται να εισέλθουν σήμερα στον αγώνα της ανταγωνιστικότητας, με στόχο την ανάπτυξη και αποδοτικότητά τους σε ένα νέο παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό σκηνικό, με την πληροφορική να αυξάνει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών μηχανισμών και τις τηλεπικοινωνίες να είναι όσο ποτέ ικανές να προσφέρουν τις νέες αυτές δυνατότητες σε πολλαπλές γεωγραφικές αγορές και επιχειρηματικές δομές. 
Σε αυτό το πλαίσιο, η μεγαλύτερη ευρυζωνικότητα και εμβέλεια των δικτύων πρόσβασης νέας γενιάς που αναπτύσσει η Cyta, σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες μετάδοσης και τη χαμηλή καθυστέρηση μεταφοράς δεδομένων (low latency), θα προσφέρουν πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη για την επιχειρηματική αγορά. Οι ταχύτητες που θα προσφέρονται από τα οπτικά δίκτυα πρόσβασης στις κύριες αστικές περιοχές θα ανέρχονται μέχρι 1 Gbps για τους καταναλωτικούς πελάτες και μέχρι 10 Gbps για τους επιχειρηματικούς πελάτες. Παράλληλα, όμως, θα αναβαθμίζεται και το υφιστάμενο εκτεταμένο χάλκινο ευρυζωνικό δίκτυο με τεχνολογίες αιχμής “vectoring” και “bonding”, έτσι ώστε να προσφέρεται αμέσως ικανοποιητική κάλυψη και στις υπόλοιπες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτικών περιοχών, με υψηλές ταχύτητες σύνδεσης που φτάνουν μέχρι και τα 100 Megabit ανά δευτερόλεπτο (Mbps). 
Οι επιχειρήσεις έχουν ολοένα αυξανόμενες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες σε ταχύτητα, σε εύρος συνδέσεων, σε μορφές ηλεκτρονικών επικοινωνιών, σε δυνατότητες πλήρους κάλυψης όπου κι αν βρίσκονται η κινούνται τα στελέχη τους, για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως π.χ. το υπολογιστικό σύννεφο (cloud). Η Cyta πώς αντιμετωπίζει τις ανάγκες αυτές των πελατών της;
Η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη μέσω της σύγκλισης τεχνολογιών, η ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών μεταφοράς φωνής, δεδομένων και εικόνας, η αύξηση του ποσοστού ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο, η αλματώδης αύξηση της διακίνησης δεδομένων με υψηλές ταχύτητες σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, αλλά και το εύρος των έξυπνων εφαρμογών, διαμορφώνουν ένα νέο ψηφιακό οικοσύστημα που ήδη όλοι μας βιώνουμε. Μια ψηφιακή κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς για τους πολίτες της. Ένα έξυπνο ψηφιακό οικοσύστημα, στο οποίο όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες και φορείς οφείλουμε να συνδράμουμε ώστε να καταστεί βιώσιμο, ανοιχτό και δημιουργικό, προς όφελος του πολίτη, της αγοράς και της οικονομίας. 
Είναι αναμφισβήτητο ότι τα δίκτυα οπτικών ινών, αλλά και της κινητής επικοινωνίας 4ης και 5ης γενιάς, με πρόσβαση προς τους τελικούς χρήστες, θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας για τη μετάβασά μας στη νέα ψηφιακή επικοινωνία. Ειδικότερα όμως, καθώς απαιτούνται μεταδόσεις μέσω του διαδικτύου, η ταχύτητα της διατερματικής σύνδεσης επηρεάζει άμεσα την εμπειρία πελάτη και συνεπώς τα εθνικά δίκτυα υψίρρυθμης μετάδοσης, αλλά και οι αντίστοιχες προεκτάσεις τους με τα διεθνή δίκτυα μετάδοσης μεγάλης χωρητικότητας προς τις διεθνείς θύρες διαδικτύου, θα αποτελέσουν το σημαντικότερο ίσως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των τηλεπικοινωνιακών οργανισμών.
Η ταχύτητα αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά, που ενισχύουν και καθιστούν τα εθνικά δίκτυα πρόσβασης της Cyta ως τα πιο τεχνολογικά προηγμένα δίκτυα σταθερής και κινητής επικοινωνίας στην Κύπρο. Επαναπροσδιορίζοντας τα όρια του χώρου και του χρόνου στην επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά η εμπειρία πελάτη και αυξάνεται κατακόρυφα η παραγωγικότητα, ενώ επιτυγχάνεται η άμεση διασύνδεση όλων των προσωπικών έξυπνων συσκευών μας, σε ένα ενιαίο οικοσύστημα. Με ταχύτητες σε προηγμένες υπηρεσίες πληροφοριών και επικοινωνίας, που για πρώτη φορά προσφέρονται στην Κύπρο, και με δυνατότητες πρωτόγνωρες για τους τελικούς χρήστες. 
Το πανεθνικό δίκτυο οπτικών ινών FTTH θα επεκτείνεται αναλόγως της ζήτησης και της διεύρυνσης του ψηφιακού αποτυπώματος των καταναλωτών και των επιχειρήσεων. Συνδυαστικά, το δίκτυο κινητής προσφέρει σήμερα παγκύπρια, σε ποσοστό σχεδόν 100% γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη, με τεχνολογία 3ης γενιάς (3G), ενώ η τεχνολογία 4ης γενιάς (4G) καλύπτει πλέον το 96% του πληθυσμού, με ισότιμη πάντα θέση να καταλαμβάνει η κάλυψη και των αγροτικών περιοχών. Παρά τις δυνατότητες υψηλών αποδόσεων ευρυζωνικού διαδικτύου με τις τεχνολογίες 3G και 4G, η Cyta έθεσε από τον Ιούνιο 2017 σε εμπορική λειτουργία την τεχνολογία 4,5G ως μέρος της εξέλιξης των δικτύων κινητής, με συνεχή επέκταση της κάλυψης, εξασφαλίζοντας δυνατότητες υπερυψηλών ταχυτήτων, μέχρι 700 Mbps ανά σταθμό βάσης, ενώ οι σταθμοί στους πυρήνες των αστικών κέντρων έχουν αναβαθμιστεί για ακόμα υψηλότερες ταχύτητες, που φτάνουν μέχρι και 1 Gbps ανά σταθμό βάσης. 
Ολιστική προσέγγιση σε θέματα ασφάλειας
Η ασφάλεια των επικοινωνιών και των δεδομένων αναδεικνύεται ως ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, οι απειλές αυξάνονται συνεχώς και έτσι το θέμα της προστασίας μετατρέπεται και σε θέμα ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις. Για τη Cyta είναι θέμα προτεραιότητας η ψηφιακή ασφάλεια; 
H ασφάλεια και προστασία των πολιτών στον κυβερνοχώρο, αλλά και των δικτυακών υποδομών και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών γενικότερα, αποτελεί σήμερα μία από τις κρισιμότερες παραμέτρους για την εξέλιξη και ανάπτυξη κάθε σύγχρονης κοινωνίας, καθώς το διαδίκτυο έχει πλέον εισέλθει, μέσω των ασύρματων και ενσύρματων δικτύων πρόσβασης, σε κάθε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητά μας. 
Η Cyta έχει υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση ασφάλειας, λαμβάνοντας ισχυρά μέτρα και εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες για την αποτελεσματική διασφάλιση της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των πληροφοριακών στοιχείων και των δεδομένων όλων των πελατών της. Η δέσμευση της Cyta σε αυτό τον τομέα και η συμμόρφωσή της με το ευρωπαϊκό δίκαιο και τα πρότυπα ασφαλείας αντικατοπτρίζεται στα διεθνή πρότυπα ασφάλειας πληροφοριών που έχει ήδη εφαρμόσει, που καλύπτουν θέματα ασφάλειας διακίνησης εγγράφων, φυσικής ασφάλειας, ασφάλειας ηλεκτρονικής πρόσβασης, επιχειρησιακής συνέχειας, και λήψης τεχνικών και διαδικαστικών μέτρων για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ασφάλειας και προστασίας στη διαδικτυακή δραστηριότητα των πελατών της και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών στον κυβερνοχώρο. Παράλληλα, η Cyta έχει πλήρως εναρμονιστεί με τη νέα νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς η προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των πελατών της αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητά της. 

Αξιοπιστία και αδιάλειπτη παροχή υπηρεσίων

Η αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και η αδιάλειπτη λειτουργία των επιχειρησιακών λύσεων πληροφορικής έχουν αναδειχθεί από τα κυριότερα στοιχεία αξιοπιστίας κάθε τηλεπικοινωνιακού οργανισμού. Πώς η Cyta εξασφαλίζει τους πελάτες της προς αυτή την κατεύθυνση;
Αξιοποιώντας τους εθνικούς και διεθνείς πόρους δικτύου της, η Cyta διαθέτει σήμερα πολλαπλούς κόμβους λογισμικής μεταγωγής φωνής και δεδομένων, στην Κύπρο και αλλού, με κυριότερο τον περιφερειακό κόμβο Cytanet, που προσφέρει υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης με τα διεθνή δίκτυα κορμού διαδικτύου και αποτελεί μείζονα παράμετρο των προσφερομένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην επιχειρηματική αγορά. Οι κόμβοι μεταγωγής και τα προηγμένα συστήματα διαχείρισής τους προσφέρουν και διασφαλίζουν αξιόπιστες εναλλακτικές δρομολογήσεις για την τηλεπικοινωνιακή κίνηση στο παγκόσμιο διαδίκτυο και στα δίκτυα σταθερής και κινητής επικοινωνίας, σε περισσότερες από 250 χώρες και επικράτειες. Οι εθνικές και διεθνείς καλωδιακές και δορυφορικές υπηρεσίες της Cyta παρέχονται αδιάλειπτα με 24ωρη υποστήριξη και, όπως όλες οι υπόλοιπες επιχειρησιακές δραστηριότητές της, έχουν πλήρως πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και έχουν διακριθεί με τη βαθμίδα των πέντε αστέρων του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ποιοτικής Διεύθυνσης EFQM, ενώ οι δορυφορικές εγκαταστάσεις της έχουν πιστοποιηθεί από το World Teleport Association (WTA).
Η Cyta έχει θέσει την αξιοπιστία ως μία από τις βασικές αξίες της και ως ακρογωνιαία βάση της, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσίας, μέσω ανάπτυξης εφεδρικών δικτύων και προσβάσεων σε όλα τα επίπεδα των εθνικών και διεθνών υποδομών της, αξιοποίησης μηχανισμών υψηλής διαθεσιμότητας και αποκατάστασης δικτύων και εφαρμογής σχεδίων επιχειρησιακής συνέχειας και αντιμετώπισης καταστροφών. Παράλληλα έχει διασφαλίσει ότι τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυά της είναι πλήρως προστατευμένα από κυβερνοεπιθέσεις, ενώ προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που απλοποιούν και αυτοματοποιούν τις διαδικασίες ανταπόκρισης των επιχειρήσεων σε ενδεχόμενο περιστατικό κυβερνοασφάλειας. 
Κορυφαίος παροχέας προϊόντων και υπηρεσιών στην Κύπρο
Στον επιχειρηματικό τομέα ο ανταγωνισμός στην προσφορά υπηρεσιών είναι έντονος. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρουν οι πάροχοι – Ιnternet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ασύρματη πρόσβαση σε δεδομένα, λύσεις εφαρμογών, αδιάλειπτες και ασφαλείς υπηρεσίες και βέβαια η εξασφάλιση συνεχούς τεχνικής υποστήριξης και μείωσης του κόστους. Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Cyta σε σχέση με τις απαιτήσεις της αγοράς; 
Κάθε σύγχρονη επιχείρηση επιθυμεί να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις και, κατά συνέπεια, χρειάζεται δίπλα της έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να μετατρέπει αυτές τις προκλήσεις σε λύσεις, μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας του σε ένα πλαίσιο ολοκληρωμένης και ποιοτικής εξυπηρέτησης. Η Cyta με συνέπεια, οργάνωση και αξιοπιστία προσπαθεί καθημερινά να είναι αυτός ο συνεργάτης για κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση στην Κύπρο. Μέσα στο νέο σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, κύρια προτεραιότητά της είναι να κάνει τις αλλαγές εκείνες, ώστε να κρατήσει ψηλά την αξία της, αξιοποιώντας τις διαχρονικές δυνάμεις του οργανισμού και επενδύοντας σε νέες. Τα πιο σημαντικά όπλα της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο διαθέτει άριστη γνώση της τεχνολογίας αιχμής και της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, και η επιθυμία της για επικοινωνία χωρίς όρια. 
Η Cyta είναι ο κορυφαίος παροχέας τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών στην Κύπρο, με διεθνείς διακρίσεις και σημαντικό προβάδισμα στην παροχή προϊόντων σύγκλισης σταθερών και κινητών επικοινωνιών, διαδικτύου και πληροφορικής, που εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριοποίησης, προσφέροντας ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο που καλύπτει όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, από τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία μέχρι τις διαδικτυακές και ευρυφασματικές εφαρμογές, σε συνδυασμό με την παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου. Προσφέρει επίσης προηγμένες υπηρεσίες νέφους, δικτύωσης, φιλοξενίας εξοπλισμού και πληροφορικής, μέσω ενός εύχρηστου και ασφαλούς περιβάλλοντος, καλύπτοντας πλήρως τις επιχειρησιακές ανάγκες σε μισθωμένες εθνικές και διεθνείς διασυνδέσεις, υπολογιστική ισχύ (servers), αποθηκευτικό χώρο, “backup” και συστήματα πληροφορικής, μισθώνοντας μόνο τους ΙΤ πόρους που χρειάζονται. Με τις υπηρεσίες αυτές, οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω ιδεατών και φυσικών δικτύων στα εταιρικά συστήματα και υποδομές, ενισχυμένες πολιτικές ασφάλειας, προστασία δεδομένων και συστημάτων, μείωση κόστους, καθώς δεν χρειάζεται επένδυση σε υποδομές και εργαλεία πληροφορικής, και πιστοποιημένα Data Centers υψηλής διαθεσιμότητας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με τη συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
Η Cyta συνεχώς ελέγχει τις δαπάνες λειτουργίας της, χωρίς εκπτώσεις στην υψηλή ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, επιτυγχάνοντας σταδιακή μείωση στις τιμές και αύξηση της αξίας των επιχειρηματικών λύσεων. Όραμά της, να προσφέρει σε όλους τους επιχειρηματικούς πελάτες της σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικής επικοινωνίας χωρίς όρια, που να τους δίνουν την ελευθερία να ανακαλύπτουν και να επικοινωνούν με τον κόσμο. Οικοδομώντας ένα ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα, με δυνατότητες διασύνδεσης, κάθε στιγμή και παντού. Με τη δύναμη της Cyta, που γίνεται τώρα η δική τους δύναμη στην επικοινωνία. Δύναμη ασφάλειας, αξιοπιστίας και πρωτοπορίας. Για να νιώσουν κοντά και να φτάσουν μακριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου