Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019



💥💥Ο Γ.Σ.Ο ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟ 2018 ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΕΛΕΤΗ!!👌👌
Στον κεντρικό πυρήνα «του ενδιαφέροντος μας τελικός αποδέκτης κάθε αθλητικής δραστηριότητας μας είναι και πρέπει να είναι ο ίδιος ο αθλητής», δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, μιλώντας το περασμένο Σάββατο σε εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Ολύμπια», κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά, καθώς και ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου, Νεοκλής Θωμά.
Ο ΓΣΟ εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του κ. Θωμά στα διοικητικά του συλλόγου, του απένειμε ειδικό έπαθλο και τον ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο του.
Στην εκδήλωση, στην οποία έγινε και κοπή βασιλόπιτας και η οποία ξεκίνησε με αγιασμό από τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, οι Δημάρχοι Λεμεσού και Αγίου Αθανασίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, σχολικοί έφοροι, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, εκπρόσωποι άλλων γυμναστικών συλλόγων, αθλητικοί και άλλοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου