Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019


💥💥ΟΙ 20 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 👇









Η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασε το πρόγραμμα υποτροφιών “jumpstart”, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.
Μέσω του προγράμματος, η Ελληνική Τράπεζα δίνει ώθηση στα όνειρα των νέων που πιστεύουν στη δύναμή τους, παραχωρώντας 20 υποτροφίες σε 20 φοιτητές και φοιτήτριες αξίας δύο χιλιάδων ευρώ ανά έτος, μέχρι και το τέταρτο έτος των σπουδών τους, βάσει συγκεκριμένων κοινωνικών, οικονομικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων.
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό ο κ. Ευριπίδης Πολυκάρπου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι:
Το πρόγραμμα JumpStart της Ελληνικής Τράπεζας θα στηρίξει νέους με όνειρα και ταλέντο, νέους που η ζωή δεν τους τα έφερε όλα βολικά, αλλά η φύση τους χαρίστηκε απλόχερα και τους όπλισε με πείσμα και θέληση και δύναμη. Εμείς, εδώ στην Ελληνική Τράπεζα, είπε, θα τους δώσουμε τα εφόδια για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.
Ακολούθησε ενημέρωση για το πρόγραμμα υποτροφιών, προβολή των βίντεο της εκστρατείας επικοινωνίας με πρωταγωνιστές υφιστάμενους υπότροφους, όπως επίσης και επεξηγηματικό video για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων που θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.
Στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το πρόγραμμα, είναι διαθέσιμες όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τους δικαιούχους, τους όρους, τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τη διαδικασία αξιολόγησης για την παροχή υποτροφίας. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά την 1η Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο jumpstart.hellenicbank.com
Jumpstart. Από την Ελληνική Τράπεζα.
Πίστεψε στον εαυτό σου. Έχεις τη δύναμη.

PHILENEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου