Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019







💥💥ΙΚΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ- ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!💥💥

Επηρεασμένη από τη δεκαετία του ΄60 και τη ρετρό αισθητική εκείνης της εποχής, η ΙΚΕΑ φέρνει κοντά σας νέες σειρές, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη ποικιλία από χαλιά, παπλωματοθήκες, κουρτίνες και φωτιστικά. Τα νεότερα μέλη της οικογένειας θα απολαύσουν νέες σειρές λούτρινων παιχνιδιών και λευκών ειδών. Στις αποθηκευτικές λύσεις, θα ανακαλύψετε νέες συρταριέρες, υφασμάτινα κουτιά αποθήκευσης και νέα αξεσουάρ για τις ντουλάπες σας. Για μια πιο προσωπική πινελιά στην κουζίνα, θα βρείτε ξεχωριστές προσόψεις ντουλαπιών με μοτίβα. Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα ξεχωριστό στοιχείο στο χώρο σας, τα νέα χαλιά και τα φωτιστικά οροφής σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.
 
Αφήστε την άνοιξη να κατακλύσει το υπνοδωμάτιό σας με το υπέροχο μοτίβο λουλουδιών σε ρετρό στιλ, της νέας παπλωματοθήκης SOMMARASTER, που είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, το οποίο προέρχεται από βιώσιμες πηγές καλλιέργειας.
 
Ζωντανέψτε την κουζίνα σας με τη νέα σειρά YTTERBYN που περιλαμβάνει προσόψεις ντουλαπιών σε έντονα και διαφορετικά μοτίβα που όταν συνδυαστούν, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου