Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

✨✨ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕ.ΣΥ!! 






Όλα τα προβλήματα, τεχνικά, πρακτικά και όχι μόνο τα οποία έχουν εντοπίσει όλες οι επαγγελματικές ομάδες που συμμετέχουν στο Γενικό Σύστημα Υγείας αλλά και οι οργανωμένοι ασθενείς, καταγράφηκαν χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης ευρείας σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γραφείου του υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου στην παρουσία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας και εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων. 
Υπερσυνταγογράφηση από πλευράς των γιατρών, ελλείψεις φαρμάκων στον ιδιωτικό τομέα, δυσκολίες στην καταχώρηση παραπεμπτικών για εργαστηριακές αναλύσεις, δυσκολίες στη διεκπεραίωση μέσω του λογισμικού διαφόρων πράξεων από τα διαγνωστικά κέντρα, εξαιτίας κυρίως του τρόπου με τον οποίο γίνεται η κωδικοποίηση ήταν κάποια από τα προβλήματα που καταγράφηκαν από τους επαγγελματίες υγείας. 
Ένα βήμα πριν τη δημιουργία του δικού τους Συνδέσμου βρίσκονται οι γιατροί του ΓεΣΥ με τις διεργασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον «Φ» ο γιατρός Βάσος Οικονόμου, «φαίνεται ότι υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία ενός οργάνου το οποίο θα μας εκπροσωπεί τόσο για τις εντός ΓεΣΥ υποθέσεις όσο και για άλλα ιατρικά ζητήματα εκτός ΓεΣΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου