Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

🙏🙏 ΕΠΕΝΔΥΣΗ 50 ΕΚΑΤ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 👏👏👇👇 













Το ιδιωτικό νοσοκομείο Mediterranean Hospital of Limassol ήρθε σε συμφωνία με εταιρεία του εξωτερικού, την Advanced Oncotherapy PLC, για αγορά ενός συστήματος ελαφριάς θεραπείας πρωτονίων κατά του καρκίνου. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική οικονομική και όχι μόνο συμφωνία ύψους €50 εκατομμύριων, όπως διατυπώνει σε επίσημη ανακοίνωση της η Advanced Oncotherapy PLC.
Το σύστημα ελαφριάς θεραπείας με πρωτόνια κατά του καρκίνου έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω της μείωσης των παρενεργειών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας. Η κατασκευή τριών δωματίων για την χρήση του συστήματος θεραπείας πρωτονίων κατά του καρκίνου πρόκειται να αρχίσει πριν από το τέλος του 2023, για να συμπέσει με την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών που γίνονται στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Advanced Oncotherapy PLC, εκτός από τα 50 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει, τόσο η ίδια, όσο και το Mediterranean Hospital of Cyprus και η Synergy Wealth Management S.A., θα λαμβάνουν και μερίδιο από τα καθαρά κέρδη της κλινικής χρήσης του συστήματος. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτή τη οικονομική πλευρά της συμφωνίας και το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών που θα λαμβάνει θα γίνει σε εύθετο χρόνο.






https://www.philenews.com/oikonomia/epicheiriseis/article/882594/mediterranean-ependyei-50-ekat-kata-toy-karkinoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου