Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

💯💯 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ- ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 👏👇 
















Η Τράπεζα Κύπρου εξασφάλισε το ειδικό βραβείο αναγνώρισης «Τραπεζική Διακυβέρνηση Ευρώπη 2020» στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Το βραβείο απονέμεται από το περιοδικό και την ιστοσελίδα «Ethical Boardroom» και αναγνωρίζει τις εξέχουσες ηγετικές ικανότητες των διοικητικών συμβουλίων ευρωπαϊκών εταιρειών που πέτυχαν να ανεβάσουν τον πήχη, διασφαλίζοντας ότι πράγματι μια ισχυρή εταιρική διακυβέρνηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία και τη μεγιστοποίηση της μακροπρόθεσμης αξίας όλων των ενδιαφερομένων μερών.

Οι βραβεύσεις αποτελούν βασικό στοιχείο της συνεχούς προσπάθειας του περιοδικού για αναβάθμιση των κριτηρίων εταιρικής διακυβέρνησης παγκοσμίως. Σύμφωνα με τους διοργανωτές «η υψηλού επιπέδου εταιρική διακυβέρνηση συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη απόδοση των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις οφείλουν να βελτιώνουν τις πρακτικές διακυβέρνησής τους και να μας ενημερώνουν σε περίπτωση που αποφασίσουν να καταδείξουν το θετικό τους αντίκτυπο στην οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία του τόπου τους». https://inbusinessnews.reporter.com.cy/business/economics/article/240736/tr-kyproy-o-kalyteros-orgnismos-stin-evropi-ston-tomea-trapezikis-diakybernisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου