Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα σκαριά 740 κατοικίες με 30% λιγότερο νοίκι 👌👌👇👇 















Πρωτοβουλία για προώθηση προσιτών ενοικίων στην Λεμεσό ανέλαβε ο Δήμος της πόλης, ο οποίος ετοίμασε και υπέβαλε στο Υπουργείο Εσωτερικών σχετική πρόταση.

Στόχος της όλης πρωτοβουλίας, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, είναι η ανέγερση 740 κατοικιών-διαμερισμάτων, τα οποία θα διατίθενται σε νέα ζευγάρια, οικογένειες και φοιτητές, στην βάση εισοδηματικών κριτηρίων, για ενοικίαση, με τις τιμές των ενοικίων να είναι τουλάχιστον 25-30% κάτω των τρεχόντων ενοικίων.
«Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να γίνει μια παρέμβαση στην αγορά, ούτως ώστε να αρχίσει να διαμορφώνεται ένα πλαίσιο χαμηλότερων ενοικίων», τόνισε ο κ. Νικολαΐδης.

Η πρόταση αναλυτικά
Κληθείς από την Brief να αναλύσει την πρόταση του Δήμου Λεμεσού, ο κ. Νικολαΐδης, ανέφερε ότι «ο Δήμος μας λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο πρόβλημα στέγασης των χαμηλά αμειβομένων, αποφάσισε την αξιοποίηση των δύο δημοτικών τεμαχίων στον Άγιο Νικόλαο και ενός τεμαχίου στον Άγιο Ιωάννη, όπου κτίστηκαν τη δεκαετία του ‘40 οι δημοτικές πολυκατοικίες, για σκοπούς ανέγερσης οικιστικών μονάδων». 




https://www.brief.com.cy/analyseis/lemesos-sta-skaria-740-katoikies-me-30-ligotero-noiki-stoiheia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου