Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

👇👇Η TUI GROUP ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ✈️ 












Ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι του κυπριακού τουρισμού, στον απόηχο και του κλεισίματος της Thomas Cook, μπαίνει η TUI Group, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στον κόσμο, ο οποίος μεταφέρει κάθε χρόνο στο νησί μας περίπου 500 χιλιάδες τουρίστες από μεγάλο αριθμό χωρών όπως Βρετανία, Ρωσία, Γερμανία, Σκανδιναβία, Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία κ.α.
Η TUI, η οποία αποτελεί σταθερό τουριστικό τροφοδότη της Κύπρου πανευρωπαϊκά, επιδιώκει να ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική της θέση, κερδίζοντας σημαντικό κομμάτι από το μερίδιο της Thomas Cook, η οποία μετέφερε σε ετήσια βάση στη χώρα μας περίπου 250 χιλιάδες τουρίστες.
Ήδη, όπως πληροφορείται το InBusnessNews, για το φετινό καλοκαίρι θα διπλασιάσει τον αριθμό των Ρώσων τουριστών, από τις περίπου 200 χιλιάδες που μετέφερε στην Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια και έπεται συνέχεια, με δεδομένο το γεγονός ότι ο εν λόγω όμιλος βλέπει ότι το νησί μας παρουσιάζει ένα από τα πιο υψηλά ποσοστά ικανοποίησης ανάμεσα στους πελάτες του. Αν στα κομμάτια του παζλ προσθέσουμε και την προωθούμενη Εθνική Στρατηγική Τουρισμού, δεν αποκλείεται να δούμε την TUI να αποκτά ακόμα μεγαλύτερα μερίδια στην κυπριακή τουριστική αγορά τα επόμενα χρόνια.

https://inbusinessnews.reporter.com.cy/business/travel-tourism/article/240518/tui-group-pairnei-meridio-tis-thomas-cook-kai-dynamonei-stin-kypro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου