Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018




💥💥Ε.Ιακωβίδης: “Οι εξελίξεις στην J&P OVERSEAS δεν επηρεάζουν τη βιωσιμότητα της J&P Ltd”
“H εταιρεία J&P Ltd είναι σε θέση να διεκπεραιώσει τόσο τα υπάρχοντα, όσο και τα μελλοντικά έργα που θα της ανατεθούν” επισημαίνει σε γραπτή ανακοίνωση, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας Ευθύβουλος Ιακωβίδης με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν την εταιρεία J&P Overseas να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον διορισμό εκκαθαριστή λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Διευκρινίζοντας ότι οι δυο εταιρείες είναι ανεξάρτητες νομικές και οικονομικές οντότητες με δικούς τους πόρους, περιουσιακά στοιχεία, οικονομικές δυνατότητες και εμπειρίες, ο κ.Ιακωβίδης αναφέρει παράλληλα ότι, οι εξελίξεις στην J&P Overseas, εταιρείας του εξωτερικού, δεν επηρεάζουν καθόλου τη δραστηριότητα και τη βιωσιμότητα της J&P Ltd. 
Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας εξηγεί πως στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μαρίνας Λεμεσού συμμετέχουν οι εταιρείες J&P Ltd, J&P AVAX SA Ελλάδος και η ΑΘΗΝΑ SA Ελλάδος, ενώ στον πύργο «One Tower» συμμετέχουν η λιβανέζικη εταιρία ACC Arabian Construction CO και η κυπριακή J&P Ltd. 
εξωτερικού, δεν επηρεάζουν καθόλου τη δραστηριότητα και τη βιωσιμότητα της J&P Ltd.
Καταλήγοντας, ο κ.Ιακωβίδης υπογραμμίζει ότι όλες οι εργασίες στα υπό ανέγερση έργα εκτελούνται βάσει των συμβατικών υποχρεώσεών της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου